İstanbul seçimleri öncesinde CHP Manisa teşkilatında “Manisa İl Başkanlığı İstanbul Komisyonu” kuruldu. Komisyon oy kullanacak Manisa’daki 400 seçmeni İstanbul’a götürecek.
Seçimlerle ilgili partilerde hareketlilik sürerken Ak Partili eski il başkan yardımcısından parti teşkilatlarına yapılan çağrı dikkat çekti.  
CHP’nin 400 seçmeni İstanbul’a taşıyacağına atıfta bulunan Zafer Ata şunları yazdı: “Sen ki dünya gözdesisin, Peygamber müjdelisin. Mazhar olduğun bunca gerçek karşısında ne yazık ki bizim de bir gerçeğimiz var. Değerine değer katmak yerine biz ne yapıyoruz senin için söyleyeyim mi? Koskoca bir hiç! Biz 81 ilde ve tüm ilçelerinde teşkilatlanması eksiksiz olan bir Ak Partiyiz. Gönül isterdi ki bu seçimlerde 81 il teşkilatı ve ilçe başkanları bir organizasyon yapıp İstanbul'un 39 ilçesini 81 İL ve 919 ilçe başkanına taksim edip son 10 günü Türkiye'yi İstanbul'la, İstanbul'u Türkiye'yle buluştursun; hep birlikte Sayın Binali Yıldırım beyin yanında ve çalışmalarında olsun. Gönül isterdi ki bu davada Reis ve Binali Bey yalnız kalmasın... Sizce yok mu Manisa'da İstanbullu, İstanbul'da Manisalı? Büyük dava dediğimiz davamızı kaybettiğimizde mi faturayı kesecek yer arayacağız? O zaman dizimizi dövmenin ne anlamı olur? Haydi hep birlikte ele ele İstanbul'u iktidar, iktidarı İstanbul yapalım!”
 
 
 

Editör: TE Bilişim