Büyük ilgi gören Tarım Fuarı' na siyasiler de ziyaretler gerçekleştiriyor. CHP İl Başkanı Semih Balaban ve beraberindekiler fuarı gezdi. 
Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca,  CHP Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Meral Demir, Yunusemre ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Demir ve Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ardıç'ın eşlik ettiği Balaban, Tarım Fuarı'nda üreticilerle ve firma temsilcileriyle görüştü, sorunları dinledi.

Gürtunca: "Tarım Fuarı Manisa için çiftçi için bir kazanç"

Tarım Fuarı ile ilgili görüşlerini dile getiren Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, "Fuara yoğun bir ilgi var. Bu güzel bir olay. Kendim de çiftçiyim. Burada stant açan arkadaşlarla görüştü. Çiftçinin yaşadığı bütün sıkıntılara rağmen bu fuarın devam etmesi Manisa için çiftçi için bir kazanç. Yalnız gönül istiyor ki çiftçiye destek artsın, bu fuar alanı daha geniş olsun. Buradaki firmalar daha da katlansın ve çiftçimiz teknolojiye uygun üretimi daha fazla yerine getirsin. İnşallah daha güzel günleri yaşayacağız iktidarımızda. Çiftçilerimize hayırlı olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Balaban: "Tarım dünyanın en stratejik ürünüdür"

Fuara övgülerde bulunan CHP İl Başkanı Semih Balaban ise fuarı düzenleyen SNS Fuarcılık'a teşekkür ederek, "Bu fuara katılan üreticilerimize sevgiler saygılar sunuyorum. Tarım dünyanın en stratejik ürünüdür, dünyanın geleceği tarım ve sudadır. Fakat ne yazıktır ki 18 yıldır uygulanan yanlış politikalar sonucu ülkemizde tarım neredeyse bitme noktasına gelmiştir. Biz tarıma hizmet etmenin insanlığa hizmet etmek olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda AKP'nin 18 yıldır uyguladığı yanlış tarım politikalarına son verip üreticinin gerçek anlamda mutlu olduğu, emeğinin karşılığını aldığı bir sistemi yeniden kuracağız. Üretici kazanınca toplum kazanacak" açıklamasında bulundu.

Arcak: "Manisa'mıza hayırlı olsun"

Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak da  "Güzel önlemler altında bu fuarı gerçekleştiren yetkililere teşekk ediyorum. Çok güzel firmalar fuarda yer almış durumda. Ben bu fuarın Manisa'mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim