Haber: Ahmet Ünsal

Ahmet Çayırlı ve beraberdekiler, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ı ziyaretinin ardından partiye üyelikleri gerçekleştirildi. 
   
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Genel Başkanımızın dediği gibi İYİ Parti’ye girdikten sonra hiç kimsenin başka bir kimliği kalmadı.Manisa’da birinci parti, Türkiye’de iktidar olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Rozeti İYİ Parti Genel Başkanı Akşener tarafından takılan deneyimli siyasetçi ve bürokrat Ahmet Çayırlı, “Genel Başkanımızın daveti üzerine İYİ Parti camiası içine katılmış bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde hep beraber el ele birlik beraberlik içerisinde İYİ Parti’yi önce Manisa’da, sonra Türkiye’de iktidar yapmak için çalışacağız. Hepimizin tek hedefi var bu ülkeyi Recep Tayip Erdoğan ve Ak Partinin zulmünden kurtarmaktır. Çiftçimizin, işçimizin, esnafımızın bütün sorunlarına çare olmak için beraber olmak suretiyle bir çat altında toplamaya gayret edeceğiz. Bize bundan sonra İyi Parti çatısı altında ne görev düşüyorsa biz her zaman teşkilatların yanındayız ve teşkilatlarla beraber yol yürüyeceğiz. Benimle beraber buraya gelip üye olmak isteyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“SİYASET YAPMIŞ HERKESİN KAPISINI ÇALIYORUZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Genel Başkanımızın dediği gibi İYİ Parti’ye girdikten sonra hiç kimsenin başka bir kimliği kalmadı. İYİ Parti’ye girdikten sonra herkes kardeş, herkes İYİ Partilidir. Bunu hepimiz bilelim. Rozetimizi takan herkes eşittir. İYİ Parti iktidarında da Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını taşıyan herkes eşittir. Genel Başkanımızın bu konuda sözü var. Sonuç itibariyle hepimiz İYİ Parti’nin yükselişi, Manisa’da birinci parti, Türkiye’de iktidar olmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için biz kimseyi yabancılaştırmayız. 2018’de seçimlerden önce Ahmet abimizin yanına gittim ve partimize davet ettim.Biz il, ilçe yönetimini oluşturduğumuzda siyaset yapmış herkesin kapısını çaldık.İsmini verin dedik. Manisa’da hangi partide olursa olsun siyaset yapmış herkesin kapısını çaldık, çalmaya da devam edeceğiz. Kimseyi dışarı atma gibi niyetimiz yok. Bu şekilde de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

“SEÇİM TAKVİMİ YOKKEN İÇE DÖNÜK SİYASET YAPMASINLAR”

Göreve geldikleri zaman üye sayısının 600 olduğunu bugün 10 bin üyeye ulaştıklarını açıklayan Eryılmaz,  “Üyelerimizin önümüzde yapılacak olan her hangi bir seçimde herhangi bir yere aday kabiliyeti var. İster ilçe delege seçimi olsun, ister ilçe başkanlığı seçimi olsun. İster il başkanlığı seçimi olsun. İster belediye başkanlığı seçimi olsun, ister milletvekili seçimi olsun. Bu seçimlerle ilgili takvim açıklandığında herkesin içe dönük siyaset yapmasına müsaade ederiz. Ama seçim takvimleri yokken bu arkadaşlarımızdan isteğimiz içe dönük siyaset değil, dışa dönük siyaset yapmalarıdır. Seçim takvimi yokken içe dönük siyaset anlayışıyla gidecek herkes Genel Başkan Meral Akşener adına bu koltukta Hasan Eryılmaz’ı il başkanı olarak karşısında bulur. Dedikodu ile bir yere varılmaz. Başkanım ifade etti. 500 kişilik bir ekiple geliyormuş. Bu bizim için güçtür, kuvvettir. Sayın başkanımızdan genel başkanımız adına ben burada Manisa İl Başkanı olarak 500 kişilik ekibin yanına 1’er kişi isteyerek bin tane üye istiyorum. Genel başkanımızın kampanyasına destek vermek için. Her gelen üyeyi de Ahmet Çayırlı’nın referansıyla kaydedeceğiz. Bize düşen partiyi büyütmek” diye konuştu.

ÇAYIRLI’DAN BİNLERCE ÜYE YAPMA SÖZÜ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik ve il yönetim kurulu ile parti üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette deneyimli siyasetçi Ahmet Çayırlı, “Biz dava insanıyız.Peşimizden gelenler bizlerin ne denli ilkeli ve kucaklayıcı siyaset yaptığımızı bilir.Bu fikrimiz bugünde sürdüğü için Ankara’daki İYİ Parti Grup toplantısı davetine 500 kişilik grubumuzla gittik.Genel başkanımız Akşener tarafından davet edilmemiz bizlere gurur ve onur vermiştir.Siz bizden en az 1000 üye istiyorsunuz bizde diyoruz ki bunun kat ve kat üzerinden partiye güç verecek üyeler katılacaktır.Partimiz en kısa sürede çığ gibi büyüyerek ilk seçimlerde iktidardaki yerini alacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim