Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Çeşneli ve Erenköy Mahallelerinde yaşayan vatandaşların, çeyrek asırlık yol özlemlerine son verdi. İki mahalle arası bağlantıyı sağlayan yolda temel çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha sonra mevcut güzergahta asfalt çalışması yapacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Alaşehir Belediye eski Başkanı Ali Uçak, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlıkları İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ile birlikte mevcut güzergâhta yürütülen çalışmayı inceledi.

Başkan Ergün’e Teşekkür Ettiler

Yol sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirten Çeşneli Mahalle Muhtarı Özgür Avcı ve Erenköy Mahalle Muhtarı Adem Avcı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Çeşneli Mahalle Muhtarı Özgür Avcı: Hayırlısıyla,30 yıldır yapılmayan yolumuz, Sayın Cengiz Ergün başkanımız tarafından yapılıyor. Ali Uçak başkanımız, Necdet başkanımız sağ olsunlar bizlere yardımcı oldular. En büyük sıkıntımız gideriliyor. Teşekkür ediyorum.

Erenköy Mahalle Muhtarı Adem Avcı: Yol çalışmamızda yardımcı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz başkanımıza, Ali Uçak başkanımıza, Necdet başkanımıza ve emek veren herkse teşekkür ediyorum. Yolun yapım sorunu 25-30 yıldır sürüyor. Vatandaşlarımızın memnun olacağını düşünüyorum.

Editör: TE Bilişim