Haber: Ahmet Ünsal

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Güzgülü, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal birlikte önce İtfaiye çalışanlarının bayramını kutladı. Daha sonra da Barboros Şehit Özdemir polis merkezindeki polisler ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Son durak ise Muradiye ilçe Jandarma komutanlığında görev yapan kollu kuvvetlerin bayramı kutlandı. Vali Karadeniz, bayramını kutladığı İtfaiyeciler ve Emniyet ve Jandarma birimlerine baklava ikramında bulundu.

“YANGINLARA 2,5 DAKİKADA MÜDEHALE”
İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, 4 dakika ulaşılan yangın süreçlerini 2,5 dakika indirgediklerini belirterek, “İl genelinde 56 adet müfrezemizin bulunuyor. Bu müfrezelerimiz dışında köyler de meydana gelebilecek yangınlarla ilgili muhtarlıklara 96 adet yangın söndürme tankı sistemi kurduk. Bugünlerde yoğun şekilde ot yangınlarımız oluyor. Yangın söndürmelerin yanında mahsur kalan hayvanları kurtarıyoruz” dedi

Vali Karadeniz ise “İtfaiyecilik mesleği oldukça kutsal bir meslek. Yurt dışında itfaiyecilik bir meslek olarak algılanıyor inşallah bizde bu süreç biran önce hayata geçer. İtfaiyecilere ne kadar teşekkür etsek azdır” açıklamasında bulundu.
Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ise Manisa-İzmir yolu üzerinde bulunan Süreyya Park girişindeki güvenlik noktasındaki polislerin bayramını kutlamayı ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim