Manisa’ya yapılacak yatırımlar başkanlar kolları sıvadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bir dizi ziyaret için Ankara’ya gitti.

BAHÇELİ'YE ZİYARET
Başkan Ergün ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Başkan Ergün Bahçeli’ye Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Genel Ergün, Bahçeli’yi ziyaretinin ardından sırasıyla Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nevin Taşlıçay, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret etti. 

BAŞKANLAR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI'NIN YANINDA
Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekilleri Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye BaşkanıÖmer Faruk Çelik ile Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, Manisa'ya yapılacak olan hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunlar.


ÇELİK’TEN BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET
Başkan Çelik de Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Dr.Serdar Çam’ı, Ak Parti Genel Merkezinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi, Ak Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'i ziyaret etti.
Başkanların Ankara mesaisi sürüyor.

Editör: TE Bilişim