BAŞKAN ERGÜN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, voleybolda önemli bir başarı elde ederek 3. Lig’e yükselen Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nı makamında ağırladı.

Takım kaptanı Gülşen Yeşildağ şampiyonluk kupasını Başkan Ergün’e hediye ederken, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de elde edilen başarıdan dolayı yönetim, teknik heyet ve oyuncuları kutladı. Manisa’da spor salonu noktasında eksikliğin olduğunu da hatırlatan Başkan Ergün, “Kentimiz son dönemde basketbol ve voleybolda önemli başarılar yakaladı. Bu başarılarla birlikte tesis eksikliği de gündeme geldi. Manisa’ya yeni bir spor salonu kazandırmak istiyoruz. Yer bulmamız halinde kente spor salonu ve kapalı yüzme havuzu yapacağız”

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarete Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayberk Aloğlu, Selçuk Etiz, Muharrem Uzunlar, Emre Akpınar, İsmail Özer, Ertan Korkmaz, Baş Antrenör Nagehan Erol, Yardımcı Antrenör Ali Erol ile birlikte oyuncular katıldı. Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Gülşen Yeşildağ, ziyarette şampiyonluk kupasını Başkan Ergün’e hediye ederken, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de başarıda emeği geçen kulüp başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncuları kutladı. Başkan Ergün ziyarette, oyunculara şampiyonluk madalyalarını da taktı. Ayrıca oyuncular Başkan Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Şampiyonluk nedeniyle takıma teşekkür eden Başkan Ergün, “Bu güzel şampiyonluğu bizlere armağan ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Arkadaşlık, dostluk ve birlikteliğin olduğu yerde başarı her zaman gelir. Bunu bütün hayatınız boyunca unutmamanızı isterim. Bu başarılarınızın daimi olmasını temenni ediyorum. Göstermiş olduğunuz özveri ve başarı bizleri onurlandırdı. Bu başarı Manisa’mıza ve bizlere güzel bir armağan oldu” dedi.

 

Manisa’ya Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Geliyor

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisinin de yıllarca sporun içinde yer aldığını ve sporda ki en büyük sorunun tesis olduğunu bildiğini belirterek, “Son dönemde Manisa Belediyespor, Seramiksan ve Anemon Bayan Voleybol Takımları’nın başarısıyla gururlandık. Bu başarıların yanı sıra takım sayısının artmasıyla birlikte kentimizde spor salonu açığı oluştu. Manisa’ya spor salonu ve kapalı yüzme havuzu kazandırmak istiyoruz. Ancak yer ile ilgili sıkıntılarımız var. Yer arayışlarımız ve hazırlıklarımız sürüyor. Bilindiği üzere Halil Onultmak, Fikri Bayrıl ve Mümin Özkasap Spor Tesisleri’ni Manisa’ya kazandırdık. Yer bulunması halinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzunu da Manisa’ya kazandıracağız” dedi.

 

Destekleriniz Başarıyı Getirdi

Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “Sizlerinde desteğiyle belediyespor tarihinde ilk kez bu yıl voleybolda A takım kuruldu. Bu sene grubunda sadece tek yenilgi alan takımımız, finallerde de bütün maçlarını set vermeden geçerek 3. Lig’e çıktı. Tabi bu başarıların devamı gelmeli. Bu noktada alt yapı anlamında biraz daha gelişmemiz gerekiyor. Siz tesisleşmeyi seven bir belediye başkanısınız. Bu konuda da çalışmalarınıza ağırlık vereceğinize ve yeni tesisleri Manisa’ya kazandıracağınıza inanıyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim