Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, 5 yıldızlı otel ve büyükşehir belediyesi hizmet binası gibi alanların bulunduğu Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor. 

Dev projede incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, başkan danışmanları ve daire başkanları eşlik etti. Şantiye sorumlularından projenin durumu hakkında bilgi alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra projenin iç dizaynında kullanılacak olan malzemeleri inceledi.

Projede çalışmaların sorunsuz devam ettiğini belirten Başkan Ergün, “Alışveriş merkezi,  5 yıldızlı otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların bulunduğu dev yatırımımızda çalışmalar hızla devam ediyor. Dev projemiz tamamlandığında, kentin sosyal hayatına yeni bir soluk katacağını düşünüyorum. Güzel Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Manisa Prime'ın 2020 yılının sonunda belediye hizmet binasının, 2021 yılının yazına doğru da AVM ve otel de inşaat çalışmalarını tamamlaması hedefleniyor.

Editör: TE Bilişim