Manisa Barosu'nda seçim sürecine girildi. Mevcut Başkan Ali Arslan'ın yeniden aday olması bekleniyor. Ali Aslan'ın karşısında güçlü bir rakip olacak. 
Yaklaşık 2 ay sonra yapılacak olan seçimlerde Manisa'nın tanınan avukatlarından, şair ve yazar kimliğiyle de tanınan Ümit Rona adaylık için kolları sıvadı. 
Ümit Rona'nın bu hafta içinde adaylığını açıklaması bekleniyor. 

ÜMİT RONA KİMDİR
Ümit Rona'nın kişisel hesabında özgeçmişi ile ilgili şu bilgiler yer alıyor... 
Manisa doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Ümit Rona Hukuk Bürosu bünyesinde serbest avukatlık yapmaktadır. Türkiye’nin ilk resmi arabulucularındandır. Manisa Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Hukukçu Hakemliği yaptı. Birçok sitede köşe yazıları yayımlandı. Arabuluculuk ve avukatlık mesleğini de hala sürdürmektedir. Manisa Barosu Yayın kurulu Başkanlığı ve Manisa Barosu Avukat Hakları Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Birçok yayın organında, gazete ve sitelerde röportaj ve makaleleri yayımlanmıştır. Ülke genelinde panel ve konferanslara konuşmacı olarak katılmaktadır. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır. Yayımlanmış 5 adet kitabı vardır.

Editör: TE Bilişim