20 Mayıs 2020 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “GIDANI KORU-SOFRANA SAHİP ÇIK” kampanyası faaliyetleri kapsamında Manisa İl Müdürlüğümünün göstermiş olduğu özel çaba ve çalışmalar, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin teşekkür yazısı ile taçlandı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin imzasının yer aldığı teşekkür yazısında, şu ifadelere yer verildi:

"Tarım ve Orman Bakanlığı olarak, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliği ile başlattığımız "GIDANI KORU-Sofrana Sahip Çık” kampanyası kapsamındaki çalışmalarımız 20 Mayıs 2020'de gerçekleştirdiğimiz lansmandan bu yana kamu kurumlarımızdan özel sektöre, STK'lardan üniversitelere tüm tarafların desteğiyle hız kesmeden devam ediyor.

Gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde mücadele etmeyi, ilgili tüm tarafları bilinçlendirerek toplumsal farkındalık düzeyini artırmayı ve bu konuda özellikle Türkiye'de gerçekleştirilen iyi uygulama örneklerini uluslararası arenada rol model haline getirmeyi hedeflediğimiz kampanya kapsamında, gerçekleştirilecek faaliyetlerin planlanması ve hayata geçirilmesi sürecine katkı vermek üzere sizlerin de dahil olduğu tüm paydaşların katılım ve katkılarıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdik.

Kampanyamızı 81 ilimizde duyurabilmek ve geniş kitlelere ulaşabilmek için, güçlü teşkilatımızın desteği ile, Gıdanı Koru Kampanyamıza ait görsel ve işitsel materyalleri, il müdürlüklerimizin kendi kaynaklarını kullanarak büyük bir özveri ile paylaştığına tanık oldum. Bu vesileyle "GIDANI KORU-Sofrana Sahip Çık” Kampanyamız faaliyetlerinde gösterdiğiniz özel çaba için sizlere ve ekibinize teşekkür ediyor, bu konudaki gayretlerinizin devamını bekliyorum."

Bakn Pakdemirli'ye şükranlarını sunan Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

20 Mayıs 2020 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından başlatılan “GIDANI KORU-SOFRANA SAHİP ÇIK” kampanyası faaliyetleri kapsamında İl Müdürlüğümüzün göstermiş olduğu özel çaba ve çalışmalar, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin Teşekkür Yazısı ile taçlandırılmıştır. Kendilerine şükranlarımızı sunuyor, onurlandırmalarından dolayı teşekkür ediyoruz."

Editör: TE Bilişim