Azizname Manisa’da sahnelendi. 
Aziz Nesin'in 1948 yılında yazdığı, kısa öykü ve taşlamalardan oluşan Azizname adlı eseri, usta yönetmen Yücel Erten tarafından bir kez daha sahneye uyarlanarak sanatseverlerle buluştu. Yapımcılığını Cumhuriyet Sahnesi'nin gerçekleştirdiği AZİZNAME, 70 yıl sonra bile ülkemizin değişmemiş olan bazı gerçeklerini mizahi öğelerle zenginleştirerek gözler önüne seriyor. 
Oyuncu kadrosunda Emre Altuğ, Bülent Çolak, Zühtü Erkan, Pınar Gülkapan, Hande Kaptan, Berk Sezenler, Burak Şentürk ve Fatih Topçuoğlu'nun yer aldığı oyun, izleyiciyi hem güldürdü hem de düşündürdü.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Oyunculuk başarısı ile dikkatleri çeken ve izleyenlere kahkaha dolu üç saat geçirten oyunu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve çok sayıda Manisalı ilgiyle izledi. 
Salonun tamamen dolu olması ise, Manisa’da tiyatroya olan ilginin arttığını göstermesi açısından sevindirici bir gelişme olarak yorumlandı.
SNS Fuarcılık’ın organizasyonuyla sahnelenen AZİZNAME, Manisalıları bir yandan kahkahalara boğarken öte yandan düşündüren yapısıyla izleyiciler hayran bıraktı. 
Tiyatro ziyafetinin ardından ünlü oyuncular, salon çıkışında Manisalılarla bir araya geldiler.


Editör: TE Bilişim