Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonunda gerçekleşen ve 170 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu genel kurulda mevcut başkan Ahmet Akçın, Osman Aslan ve Ali Pişken yarıştı. Divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, divan başkan yardımcılıklarını Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül,  Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Köksoy, katip üyelikleri ise Aras Güzgülü, İsa Göbeklioğlu yaptı. 
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa’da geçmiş yıllarda ayakkabılığın çok önemli bir yerde olduğunu, Türkiye’de ilk sıralarda yer aldığını, birçok ülkeye ayakkabı ihracatının gerçekleştiğini ifade ederek, ancak günümüzde yaşanan bazı nedenlerden dolayı ayakkabıcılığın geriye gittiğini söyledi. Geriter, ayakkabıcık sektörünün yeniden ilerlemesi için sektör paydaşlarının üzerine düşeni yapması gerektiğini açıkladı. Mevcut başkan Ahmet Akçın, Osman Aslan ve Ali Pişken birer konuşma yaparak genel kurulun ayakkabı esnafına, Manisa’ya hayırlar getirmesini temenni etti. Konuşmaların ardındın seçime geçildi. Üye sayısı az olduğu için tek sandıkta oy kullanma işlemi gerçekleştirildi. 122 üye oy kullandı. Ahmet Akçın 60 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Osman Aslan 34 oy, Ali Pişken ise 28 oy aldı. 
Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın’ın listesinde İbrahim Darcan, Cengiz Tanıl, Salih Zeki Ömürlü, Ömer Kök, Emrecan Doğru, Engin Çapar, denetim kurulunda Mehmet Akif Aslan, İsa Göbeklioğlu, Volkan Doğru yer aldı.

Editör: TE Bilişim