Manisa’da tarihi mekanda yemek ve konaklama keyfi başladı… Şehrin kültürel miraslarından biri olan Asmalı Han, tarihi dokusu bozulmadan yeniden restore edildi. Cumhuriyet Meydanı’nın doğusunda, Atatürk Bulvarı üzerindeki tarihi bina, Osmanlı Bankası’nın Manisa’da ilk şubesi olarak kullanılmıştı. Binadan içeriye girdiğinizde muhteşem Osmanlı mimarisi karşılıyor sizi… Her yeri tarih kokan konak, çarşı merkezinde herkesin kolaylıkla uğrayabileceği yakınlıkta bulunuyor. 
Konağın alt bölümleri restoran ve kafeterya olarak planlandı. Menüde ise inanılmaz lezzetler sizi bekliyor.  
Ülkemizin milli lezzetlerinden kebap çeşitleriyle oldukça iddialı bir mutafa sahip olan Asmalı Han, kebap ve ızgara çeşitleriyle Adana mutfağını Manisalıların damak tadına sunuyor.  
Adana’dan getirilen usta ellerin pişirdiği Adana Kebabının eti de bu şehirden özel getiriliyor. Üstelik binanın en üst katında yapılan özel ocak başında kebaplar pişirilip sıcak sıcak servis ediliyor. El yapımı doğal şalgam ise en çok tercih edilen içecek. 
Kafeterya bölümünde ise çay ve içecek çeşitleriyle güzel bir sohbet ortamı Manisalıları bekliyor.  
En üst kat ise otel bölümü olarak tasarlandı. Önümüzdeki günlerde otel de faaliyete geçecek. 16 odalı tarihi bir otele dönüşen Asmalı Han’da konaklarken modern imkanlar da elinizin altında olacak. 
Sakarya Mahallesi, Atatürk Bulvarı 40/A’da hizmet veren Asmalı Han’ın iletişim numaraları ise şöyle: 
Tel: 0236 290 11 31
GSM: 0537 976 3112

Editör: TE Bilişim