Aslı Börek 45 Park AVM’de hizmete açıldı. Açılış törenine 45 Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Lale Erdoğan Tunçer, Rıza Tunçer, çok sayıda davetli katıldı. 
 
Aslı Börek açılışında Ege Erdoğan piyano resitaliyle davetlilere eşsiz bir dinleti sunarken, Aslı Börek ürünlerinden sunulan ikramlar ise afiyetle yenildi.  Sabah saat 06.00’dan gece 00.00’a kadar Manisalılara hizmet verecek olan Aslı Börek Manisa’nın yeni lezzet durağı olmaya aday.   
Açılışta gazetecilere Aslı Börek ile ilgili konuşan 45 Park AVM Yönetim Kurul Üyesi Rıza Tunçer, “Manisa için bugün özel bir gün. Aslı Börek efsaneleşmiş bir firma. 148 tane şubesi var. Türkiye’nin en iyi börekçisi seçildi. Avrupa’nın en büyük unlu mamuller fabrikası. Kurumsal bir firma, börekleri dünya çapında. Geçen ay Hollanda’da bir şube açtılar. İnanılmaz enerjileri yüksek, her yerde takım ruhu ve ekip ruhuyla çalışıyorlar çok başarılılar. Börekleri çok lezzetli deneyen tüm müşterilerimizde müthiş bir övgü aldık. Onlarda mutlu oldu bizde mutlu olduk. Sabah 06.00 gece 00.00’a kadar hizmet verecek. Konseptimizde ayrıca öğlen ve akşam yemeği de var. Makarna çeşitleri, köftesinden tavuğuna ve tava çeşitlerine kadar çok geniş bir menüye sahip. Piyano eşliğinde sabah kahvaltıları vereceğiz piyonu eşliğinde akşam yemeği vereceğiz. Mağazamızın içerisinde 17 metre kare tuzlu su akvaryumu var. Gelen misafirler doğal ortamda okyanustaki canlıları izleyecekler ve o ortamda akşam yemeklerini yiyecekler. Ben bütün Manisa’ya hayırlı olmasını diliyorum. Bütün Manisalıları bu üstün ve eşsiz lezzetleri tatmaya davet ediyorum. Bu gün gelen konuklarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bize destek veren basın mensupları arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm Manisa’mıza hayırlı olsun.” dedi.  

 

Editör: TE Bilişim