Haber: Ahmet Ünsal

Ülke genelinde çocuklar annelerine, kocalar da eşlerine Anneler gGünü nedeniyle onları mutlu kılabilmek için çok farklı jestler yaptı. Bu jestlerin içerisinde çiçek demeti almaktan tutun, pırlantaya, ev aletleri almaya kadar her türlü hediye ile anneler ve eşler mutlu edilme yarışına girildi.

Manisa'da yüzlerce kişinin bakışları arasında bir koca ise evinin camlarını silmekle meşgul oldu.

GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Jest yarışının gündemde olduğu Anneler Gününde böylesine ilginç görüntüyle karşılaşanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Dikkat çeken jest Yunusemre ilçesi Merkez Efendi Mahallesi 8 Eylül Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Apartmanın 2. katında yaşandı.
Eşine Anneler Günü dolayısıyla hediye alamak yerine  evin tüm temizliğini tepeden tırnağa yapacağı teklifiyle ev işlerine koyulan genç eş, evin ince işlerini bitirdikten sonra camların silinmesine geçti.

Elinde bezle camda beliren genç eş, eşlerine ve annelerine çiçek almak için kuyrukta bekleyen yüzlerce kişiye aldırış etmeksizin evin tüm camlarını silmeye başladı.

Bazı meraklılar ise “Gördük ancak eşine böylesine jestte bulunanı ilk kez gördük" diyerek gence kolaylıklar diledi. Camları silen genç eş ise “Hayat müşterek. Gerçi normal zamanlarda da evin temizliğine katkı sağlıyorum. Bugünün farklı bir ayrıcalığı olduğu içinde ise önce eşime kahvaltı hazırlayarak başladım. Son olarak da camları siliyorum. Eşime her şey feda” yanıtını vererek, yine kimseye aldırış etmeden cam silme işlemine kaldığı yerden devam etti.

Editör: TE Bilişim