Ülkemizin güneyini etkisi altına alan yangınların sebep olduğu mağduriyetlerden etkilenen Alperen Şeker, bölgedeki mağdurlara kumbarasında biriktirdiği harçlıkları gönderme kararı aldı. Babası Çetin Şeker ile birlikte Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret eden Alperen Şeker, harçlıklarını bölgedeki mağdurlara ulaştırması için Başkan Çelik’e teslim etti.   

Türk milletinin büyüklüğü bir kez daha gözler önüne seren bir an yaşadıklarını kaydeden Başkan Çelik  şöyle dedi; “Belediyemize geldiğimde Alperen kardeşimiz beni karşıladı ve dedi ki ‘ Başkanım ben harçlıklarımı biriktirdiğim kumbaramı size getirdim. Kumbaramdaki paraları yangın bölgesindeki mağdurlara ulaştırmanızı istiyorum’ Çok mutlu oldum, çok duygulandım.  İşte bu millet budur. 7’sinden 70’ine çocuğundan büyüğüne ülkemizin herhangi bir yerinde hatta gönül coğrafyamızda bir mazlum, mağdur  olduğunda elindeki imkanları seferber eder. Çocuklarımız harçlıklarını getirip verir. Bu vesile ile Alperen kardeşime, onu yetiştiren ailesine teşekkür ediyorum. Allah hayrını kabul etsin. Biz de birazdan kumbarayı sayıp içerisinde ne kadar para varsa tutanakla Türk Kızılayımıza teslim edeceğiz.  Türk Kızılayı vasıtasıyla da yangından etkilenen vatandaşlarımız için göndermiş olacağız. Alperen’i kutluyorum. İyi ki varsın Alperen.” 

Kumbarasındaki harçlıklarını yangınzedelere bağışlayan Alperen Şeker ise şöyle dedi; “Yangınlardan dolayı çok üzüldüm. Onun için oradaki insanlar ve ağaçlar için kumbaramı gönderiyorum”

Editör: TE Bilişim