Hizmet-İş Sendikası ile Alaşehir Belediyesi arasında imzalanan ek protokol ile belediyenin kadrolu işçilerinin maaşlarına brüt 2 bin TL zam yapılmış oldu. Atılan imzalarla Toplu İş Sözleşmesine ek protokol yapılarak enflasyondaki dalgalanmanın da önüne geçilmiş oldu.

Alaşehir Belediye Başkanlığı ile Hizmet İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi arasında ek protokol imzalandı. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun makamında gerçekleşen imza töreninde Hizmet İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Okan Polat ve Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yer aldı.

Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat yaptığı açıklamada, ”Alaşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şubesi arasında devam eden ek protokol görüşmeleri neticesinde yürürlükte bulunan Toplu İş Sözleşmesine ek protokol ile ortalama brüt 2 bin TL iyileştirme yapılarak enflasyondaki dalgalanmanın önüne geçtik. Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Hazırlıklı olun! Manisa için sağanak yağış uyarısı Hazırlıklı olun! Manisa için sağanak yağış uyarısı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ise şunları söyledi: “Kadrolu işçi olarak çalışan mesai arkadaşlarımızın geçimlerini daha rahat sağlayabilmeleri için ek protokollerimizi yaptık. İşçilerimiz için brüt yaklaşık 2 bin TL maaş artışı gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun.”

Protokol görüşmeleri imzaların atılmasıyla sona erdi.

Kaynak: iha