AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, 6 Haziran’da yapılan muhtarlık seçimlerinde Çavuşoğlu mahalle muhtarlığına seçilen Fahri Sağır ve Yeniköy mahalle muhtarlığına seçilen Levent Bolut’u ziyaret etti. 
Başkan Çipiloğlu ayrıca Tilkisüleymaniye Mahalle Muhtarı Yalçın Başbay'ı da ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde vefat eden dedesi merhum Mustafa Kızılyer için taziyelerini iletti.
Mahalle muhtarlarına yaptığı ziyaretler ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Çipiloğlu, “6 Haziran tarihinde, aziz milletimizin hür iradesi ile gerçekleştirilen muhtarlık seçimlerinde Çavuşoğlu mahallemizin muhtarlığına seçilen Fahri Sağır ile Yeniköy mahallemizin muhtarlığına seçilen Levent Bolut’u ziyaret ettik. Mahallelerinde kanaat önderi olmalarının yanında olmazsa olmazlarımızdan olan demokrasimizin temel taşı ve aziz milletimizin hizmetkârı olan her iki muhtarımıza hayırlı olsun dilek ve temennilerimizi ileterek yeni görevlerinde başarılar diledik. Yine ayrıca Tilki Süleymaniye mahallemizin muhtarı Yalçın Başbay’da ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde vefat eden dedesi merhum Mustafa Kızılyer için taziyelerimizi ileterek başsağlığında bulunduk. Bizler biliriz ki mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, acılar da paylaşıldıkça azalır. Taziye ziyaretimizle Tilkisüleymaniye muhtarımızın ve ailesinin acılarına ortak olabildiysek ne mutlu bizlere.”diye konuştu.
Başkan Çipiloğlu’na ziyaretler sırasında Teşkilat Başkanı Murat Malta, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Karan, Orhan Düzgün ve Hüseyin Tınaz’da eşlik etti.    

Editör: TE Bilişim