Özkan,98 yıl önce ortaya konulan yüksek ruh ve şuur, azim, irade ve kararlılığın her zaman canlı kalacağını belirterek "Geçmişten ders almayanların,haince hayaller peşinde koşanların 30 Ağustos'a ve onun ruhuna baktıklarında gerekli dersi alacaklardır." diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan; 30 Ağustos Büyük Taaruz Ve Başkomutanlık Meydan Savaşı nın 98. yıl dönümünü kutladı.

Özkan,yayınladığı mesajında "Milletimizin,emperyalistlere karşı verdiği istiklalinin  ve istikbalinin savaşını bir kere daha çoşku ve minnetle anıyoruz." dedi.

Ağustos ayı,tarihe birçok altın sayfa eklemeyi başarmış Aziz Milletimizin 30 Ağustos ve Malazgirt Meydan savaşı başta olmak üzere birçok zaferler kazandığı bir ay olduğunu kaydeden Özkan,"30 Ağustos Zaferi nin ruhunda barındırdığı, bugünlere de ışık tutan en temel mesaj şudur: Bu millet hiçbir zaman esareti ve Sevr gibi dayatmaları asla kabul etmemiştir ve etmeyecektir.Bu zafer, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaretin, fedakarlığın ve kahramanlığın sayısız örneklerinden biridir" diye konuştu.

Milletimizin,30 Ağustos ta ortaya koyduğu yüksek ruh ve şuur, azim ve kararlılık her zaman canlı kalacak; Aziz Milletimizin  geleceğini her zaman aydınlatmaya devam edeceğini belirten Özkan, "98 yıl sonra bugün de geçmişten ders almayanların ve Türk Milletine karşı hala haince emeller peşinde koşanların,30 Ağustos a ve onun ruhuna baktıklarında gerekli dersi alacaklarını umuyorum." diye belirtti.

30 Ağustos ta ve şimdiye kadar;vatan,millet,istiklal ve mükaddesat uğruna seve seve canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla ve saygıyla andıklarını belirten Özkan,

"Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı nı en samimi duygularla kutluyor, milletimize huzur ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim