Atatürkçü Düşünce Derneği Manisa Şubesi, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Arguz’u misafir etti.

Ev sahipliğini ADD Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal’ın yaptığı buluşmada, ADD Genel Başkan Yardımcısı Tolga Kale, ADD Manisa Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Başak, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Doğan ve Gençlik Kolları üyeleri de hazır bulundu. 

ADD Genel Başkan Yardımcısı Tolga kale tarafından Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’e derneğe yaptığı maddi katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

ADD Başkanı Hamza Kopal, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi birleştiriciliği altında, bizlere maddi desteklerini de esirgemeyen Saruhanlı Belediye Başkanımız Zeki Bilgin’i dernek binamızın yenileme çalışmalarının ardından misafir etmek istedik. Yaptığı cömert bağış ile bizleri mutlu eden Başkan Zeki Bilgin’i derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendisine bu ziyarette eşlik eden Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Arguz’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlikte çok daha güçlü yüz ve geleceğe karşı umut doluyuz” dedi.

Yenilenen dernek binasını gezen Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin “Nazik davetleri ve hediyeleri için ADD yönetimine teşekkür ediyorum” derken, ADD’ye yaptığı bağışın kendisi için anlamlı bir görev olduğunu belirtti ve ADD’lire destek sözü verdi.

Editör: TE Bilişim