Manisa’da bir yandan nüfus hızla artarken diğer tarafta şehir hızla büyüyor. Manisa’da nüfus ve gelişim bakımından en büyük mahalle olan Güzelyurt’ta inşaatına başlanan 45 Park AVM’de açılışa sayılı günler kaldı. 8 dönüm arazi üzerine kurulan 45 Park AVM’nin kapalı alanı 16 bin 200 metrekare olarak planlandı. 45 seçkin markanın hizmet vereceği AVM’nin açılışı Manisa’nın kurtuluş tarihi olan 8 Eylül gibi anlamlı bir günde yapılacak. 
MİGROS AÇILIYOR 
Dev market 2 M Migros, yüksek kalitesiyle ve özel donanımıyla AVM’nin amiral gemisi olacak. Migros’un açılışı 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Bu tarihten itibaren bazı markaların hizmet vermeye başladığı 45 Park AVM’de alış veriş de başlamış olacak.    
45 PARK AVM’DEN ÇOCUKLARA JEST 
Manisalıların heyecanla beklediği AVM’de gıda sektöründen 16 marka Manisalıların damak zevkine hitap edecek. 6 tane sinema salonunda aynı anda vizyondaki son filmler gösterilecek. Salonların bir tanesi çocuklar için dizayn edildi. 
AVM’de çocuklar için 5 bin metrekarelik Star Park eğlence merkezi de tasarlandı. Star Park çocukların adeta rüyalarını süsleyecek. Aileler çocuklarını görevlilere bırakıp, belirlenen saatte gelip alabilecek. 
Star Park güvenli oyun alanlarıyla çocukları eğlendirirken ailelerin de gönül rahatlığıyla zaman geçirmesini sağlayacak.     
45 Park AVM’de Manisalıların iyi vakit geçirmesi adına neredeyse tüm detaylar düşünüldü. 
Bowling salonu 8 Eylül’de hazır olacak. 
700 metrekare büyüklüğündeki spor merkezi modern alet ve gereçleriyle Manisa’da salon sporunu seven, zinde kalmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.  
En az 500 kişinin istihdam edileceği AVM, her gün 06.00 ile gece 00.00 saatleri arasında Manisalıların hizmetinde olacak.

Editör: TE Bilişim