Çeyrek asırlık fuar açıldı… 479. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında gerçekleştirilen 26. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın açılışı görkemli oldu.    
Açılış kurdelesini protokolle birlikte çocuklar keserken anlamlı görüntüler ortaya çıktı.  
Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen çeyrek asırlık fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden 120’yi aşkın firma yer alıyor.
Fuarın dış bölümlerinde de binlerce yöresel ürün stantlarda satışa sunuldu.  
Mesir Macunu Festival Komitesinin organize ettiği bölümde, Türkiye’nin her yerinden gelen birçok doğal sağlık ürünleri sergilenecek. Kamu yararına faaliyet gösteren dernek, vakıf gibi 60’ın üzerinde sivil toplum kuruluşu da fuarda yer alıyor. Fuar Merkezi festival boyunca çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Fuara katılan firmalar, fuara özel birçok kampanya gerçekleştirecekler. Fuar Merkezi’nin açık alanlarında ise tam bir şenlik ve panayır havası esecek. Lunapark ve gocard fuar süresince geç saatlere dek hizmet verecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde fuar, 28 Nisan 2019 Pazar gününe kadar hafta içi 11.00-23.00 hafta sonu 10.00-23.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Fuar bugün saat 11.00'dan itibaren ziyaret edilebilecek.

Editör: TE Bilişim