Haber: Ahmet Ünsal

Kadir-Nahide Başoğlu çiftinin Ataşehir’deki evlerinde gerçekleştirilen aile arasındaki sade nişan törenine Mehmet Seracettin- İsabella Tezçakın, İsmail Timur-İona Tezçakın, Selim Sinan-Sema Tezçakın, Ali-Emine Başoğul, Ahmet-Nihal Ünsal ve Ayşe Korkut katıldı. 

YÜZÜKLERİ BABALAR TAKTI   

Geleneklere göre istemenin ardından Göksu Başoğul ile Mert Tezçakın’ın nişan yüzüklerini Kadir Başoğul ve Mehmet Seracettin Tezçakın birlikte takıp kurdeleyi kestiler. Göksu-Mert çiftinin nişanında Covid-19 tedbirleri çerçevesinde katılım minimum düzeyde tutuldu. 

GENÇLERİN ARKADAŞLIĞI SABANCI ÜNİVERSİTESİ'NE DAYANIYOR 

Mondelez international, mağazalar zinciri satış yöneticisi Göksu Başoğul ve Tarihi Sultanahmet Köftecisinin 3. Kuşak işletmeciliğini üstlenen Mert Tezçakın’ın arkadaşlıkları Sabancı Üniversitesi sürecinden başlarken genç nişanlılar düğün tarihi olarak 17 Temmuz 2021’i gösterdi. 

Gençlerin evliliğe doğru attıkları bu önemli adımla iki aile arasında ileriye dönük güçlü aile bağı temellerinin filizlendiğini dile getiren Başoğul ve Tezçakın aileleri düğün hazırlıklarına başladı.

Editör: TE Bilişim