Şarkıcı Sıla Gençoğlu, bir süre önce barışarak yeniden ilişkiye başladığı oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu. Avukatıyla birlikte adliyeye gelen ünlü şarkıcı, aile mahkemesine de başvurarak, Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
‘AHMET KURAL’DAN ŞİKAYETÇİYİM’
Adliye önünde basın mensuplarına açıklama yapan Sıla, “İfade vermeye geldim. Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” dedi. Sıla’nın avukatı Avuat Rezan Epözdemir ise “Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit olayı var. Dün itibarıyla koruma kararı çıkardık. Savcılık da Sıla’nın ifadesine başvurdu” dedi.
Sıla'nın savcılığa yaptığı şikayette yer alan ifade şöyle:
"29 Ekim 2018 tarihinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Ahmet Kural'ın ikamet ettiği Zekeriyaköy'deki evde yoğun alkollü Kural tarafından ağır fiziki saldırıya uğramış, darp edilmiş, yerlede sürüklenmiş, kafası duvara vurulmuş, kül tablasıyla kendisine vurulmuştur. Müvekkil mağruz kaldığı şiddetten can havliyle kaçmak isterken Ahmet Kural tarafından tekrar tekrar yerlerde sürüklenmiş ve müvekkilimin vücudunun değişik yerlerine, kafasına ve kulağına 45 dakika boyunca hunharca ve vahşice saldırıda bulunulmuştur. Yaklaşık 45 dakika süren şiddet sırasında müvekkilimin ailesine yönelik olarak ağıza alınmayacak galiz küfürler edilmiş ayrıca defalarca da 'Seni öldüdürüm' şeklinde de tehdit edilmiştir. Müvekilin olay sırasında yırtılan kıyafetlerini ve yaşadığı ağır şiddeti gösteren 6 adet fotoğrafı sunuyoruz."


Editör: TE Bilişim