Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gelinin verdiği cevap nedeniyle iptal edilen nikah günlerce Türkiye gündemine konu olmuştu. 
Turgutlu Belediyesi Nikah Salonu’nda Hatice Koşman ve Turgut Dinçer Güneri çifti nikah masasına oturdu. Nikah memuru Ali Akça’nın "Turgut Dinçer Güneri’yi eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna gelin Koşman, "Hayır demek ne mümkün" cevabını verince nikah memuru Ali Akçay nikahı iptal etti. 
Gelin, damat ve misafirlerin ikna etmeye çalıştığı memur, nikahı kıymaya ikna olmayınca gerginlik yaşandı. Güvenlik görevlilerinin çağrısı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de memur Akça’yı ikna edemeyince nikah işlemleri iptal edildi.
AYNI SAHNE ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNDE
Bu ilginç nikah diyaloğu Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın isimli diziye de konu oldu. Dizide Dominant Gönül ile evli olan Zero Tuna’nın daha önceden boşandığı eşi bir başka kişiyle nikah masasına oturuyor. Törene Haluk-Meltem çifti de katılıyor. Nikah memurunun klasik; ‘Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna gelin ‘evet’ derken damat ise Turgutlu’daki nikahta olduğu gibi “Böyle bir insana hayır demek ne mümkün” cevabını verince ortalık karışıyor. Ancak her şeye rağmen nikah memuru ikna edilerek nikahın kıyılması sağlanıyor.

Editör: TE Bilişim