Eğitim ve sağlık camiasını buluşturan görkemli nikahta Mehmet Çağrı-Emine Sudan çifti salona 10.Yıl marşı ile giriş yaptı. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin kıydığı nikahta damadın şahitliklerini damat Mehmet Çağrı Sudan’ında görev yaptığı Türkiye istatistik kurumu Manisa Bölge Müdürü Dr. Mehmet Akyol, Büro Memur-Sen Manisa il Başkanı S.Murat Özkan, Servet Kumandaş,TBMM eski başkanı Bülent Arınç’ın danışmanı Mehmet Büker, 8 Eylül Hastanesi Kulak Burun Boğaz Odyometris görevini yürüten gelinin şahitliğini ise KBB hekimi Dr. Cem Turgut Güngör ve Beyin Cerrahı uzmanı Dr. Ömer Emre Yağlı üstlendi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi nikahını kıydığı Mehmet Çağrı-Emine Sudan çiftine mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanlarını verdi.
GELİNE TÜRK BAYRAĞI DAMADA KURAN-I KERİM
Başkan Çerçi,damada Kuran-ı Kerim hediye ederken Büro Memur-Sen Manisa il Başkanı S.Murat Özkan ise öperek alnına koyduğu Türk bayrağını teslim etti.
Nikahın hemen arkasından çiftlerin evlilikleri uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar dünyaya getirmeleri için Kuran_ı Kerim okunurken tüm davetlilerde dualarıyla katkı sağladı. Nikah mini kokteylinin ardından son buldu.
SUDAN VE EROL AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
Misafirleri ile tek tek yakından ilgilenen Müşahit-Perihan Sudan ve Süleyman-Fahriye Erol çiftleri, nikah sonunda tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim