Geçtiğimiz ay ailece trafik kazası geçiren ve küçük sıyrıklarla kazayı atlatan Alişan, yeni alacakları araba ile ilgili konuştu. Alişan geçtiğimiz ay ailesi ile birlikte geçirdiği trafik kazası sonrası dünyanın en güvenli aracı denince ilk akla gelen araç Volvo XC 90 modelinden 3 adet sipariş verdiğini açıkladı.

Eşine, kardeşine, kendine...

Araçlara toplamda 3 milyon 750 bin TL ödeyen Alişan aracının eylül ayında teslim edileceğini belirterek, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylülde gelecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul'dan İzmir'e gittiği öğrenilen Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, İzmir-İstanbul Otoyulu'nda Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildikten sonra 30 metre sürüklendi.

Alişan kaza yaptı: Cip 30 metre sürüklendi

İstanbul'dan İzmir'e gittiği öğrenilen Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, İzmir-İstanbul Otoyulu'nda Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildikten sonra 30 metre sürüklendi. (Yeni Şafak)

Editör: TE Bilişim