Haber: Ahmet Ünsal

Özvardar Cam Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Semih-Esin Vardarer çiftinin yakışıklı oğlu Özvardar Cam Sanayi Yönetim Kurulu Üyeliğini üstlenen Dilaver Vardarer ile İzmirli iş insanı Dündar-Hülya Başkaya çiftinin hukukçu güzel kızları Burçin Başkaya ile ömür boyu sürecek yaşama uzanan imzayı attı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bizzat kıydığı Burçin-Dilaver Vardarer çiftinin nikah şahitliklerini ise Özge Tunca ve Orçun Başkaya üstlendi.

Burçin-Dilaver Vardarer çiftinin dillere destan nikahına ise Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şeyda Ergün, Manisa OSB Başkanı Cemal Sait Türek, OSB Müdürü Funda Karaboran, Başkan Danışmanı Nihat Akyol, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Sanayici Renan Çapra,OSB Yönetim kurulu üyeleri, OSB bölgesindeki sanayiciler, Manisa’nın seçkin davetli topluluğu katıldı.
   
BALAYI ROTASI MEKSİKA 

AP ve DYP dönemlerinde Manisa İl Başkanlığı görevlerinde bulunan siyasete yön veren Dilaver Vardarer’in torunu olarak dünyaya gelen genç iş insanı Dilaver Vardarer ve Burçin Vardarer çifti balayı için Meksika’yı tercih etti.

Editör: TE Bilişim