Haber: Ahmet Ünsal     
Manisa Esnaf Kefalet Düğün salonundaki görkemli davetli topluluğun yer aldığı düğünde Kübranur-Sercan Dönmez çiftinin nikahını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıyarken şahitliklerini ise gelinin Teyzesi Zeliha Öz ve Olcay Erkul üstlendi.
    
SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU ORADAYDI

Celal Bayar Üniversitesi Güvenlik görevlisi Sercan Dönmez ve Bilecik Şeh Edebali Üniversitesi Basın Yayın mezunu Kübranur Dönmez’in mutlu gününde Ak Parti önceki dönem il başkanı Berk Mersinli, Ak Parti Yunus emre ilçe başkanı Emre Kurt, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, AA Manisa Temsilcisi Ahmet Bayram, Anka Haber Ajansı-Haber Türk Manisa muhabiri Ahmet Ünsal,Yeni Asır Manisa Muhabiri Cüneyt Hasçelik, Manisa Medya Spor Muhabiri Muharrem Kazer,Manisa Kufaförler ve Berberler Odası eski başkanı Emrullah Demirşah ile  Manisa’daki Kuaför ve Berberler katıldı.

Serkan-Cevriye Özcan ve kızları İlayda ile Mevlüt-Kamuran Dönmez çiftleri düğüne gelen davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak teşekkürlerini ilettiler.
   
DAMADA HOPARLÖR SETİ TAKTILAR

Otomobillerdeki ses modifiye düşkünlüğü ile bilinen damat Sercan Dönmez’e arkadaşlarından sürpriz hediye olarak boynuna ise yüksek ses düzenine haiz olan hoparlör seti takıldı. Damat dönmez takı boyunca hoparlör setini boynunda taşıdı.
Esnaf Kefalet Düğün Salonu'ndaki orkestranın müziği eşliğinde gece boyunca pistten inmeyen Kübranur-Sercan Dönmez çifti gecenin ilerleyen sürecindeki düğün pastasını davetlilerin alkışları arasında birlikte kesti.

Editör: TE Bilişim