"Kadına Şiddet ve Çocuk İstismarına Hayır " sloganıyla bu yıl İstanbul Cemile Sultan Korusunda gerçekleştirilen gala gecesinde, 27 farklı kategoride ödül verilirken, yılın en iyi güzellik akademisi ödülü " Nihal Adağ Güzellik ve Meslek Kursuna verildi. 
Manisalı Nihal Adağ Güzellik Akademisi kurucusu Nihal Hanım ödül töreninde yaptığı konuşmada " Bu ödülü her şeye rağmen güçlü kalabilen kadınlar adına aldığını " söyleyerek, elde ettiğimiz bu başarılar  ile uluslararası standartlarda güzellik uzmanları yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Nihal hanım verdiği röportajda akademi olarak mezun olan tüm öğrencilerine iş imkanı sağladıklarını, öğrencilerinin salon kurulumuna yardımcı olarak, danışmanlık hizmetleri verdiklerini söyleyerek, ege bölgesinde 5.şubelerinin Torbalı' da açılacağını onu Aliağa ve diğer şubelerin izleyeceğini ifade etti.

Son olarak ülkemiz dışında Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, İran, Macaristan, İspanya ve Almanya gibi ülkelerde doğal kozmetikler,kalıcı makyaj ve güzelliğin sırları konularında kongre ve sempozyumlarda uluslararası eğitimler vermeye devam edeceklerini söyleyerek, kalıcı makyaj meslek eğitimi kitabının da yakında yayınlanacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim