Geçtiğimiz yıl sunucu Ece Erken ile evlenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42) Bakırköy'deki bir mekanda silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Mahmutyazıcıoğlu, ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Acı haberi 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında duyuran Bircan Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin "Lütfen beni kurtarın" olduğunu söyledi. Bircan Bali, yakın arkadaşı Ece Erken'in acı haber sonrası ilk sözlerini de açıkladı.

"ÇOK SEVİYORUM! NASIL DAYANACAĞIM?" 
Beyaz TV'de yayınlanan programda gözyaşlarına hakim olamayan yorumcu, Ece Erken'den haber aldığını açıklarken, "Ece'nin annesiyle konuştum. Ece, 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de 'Biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle' demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii" ifadelerini kullandı.

CENAZE TÖRENİ DETAYLARINI PAYLAŞTI 
Tüm bunların ardından sessizliğini bozan Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yarın Rize'de yapılacak cenaze törenine ilişkin bilgileri paylaştı.

Erken'in söz konusu paylaşımında ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin Rize’nin Fındıklı ilçesinde defnedileceği bilgisi yer aldı.

SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU 
Ayrıca, eşinin ölüm haberinin ardından sakinleştiricilerle kendine gelmeye çalışan Ece Erken'in 31 Aralık'ta yaptığı paylaşım yürek burktu. Yeni yılı eşinin çocukları ve kendi oğlunun da bulunduğu kalabalık bir aile olarak kutlayan Erken, mutlu aile pozlarını paylaşmıştı.

Yeni yılda dileklerini sıralayan Erken, paylaşımına "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022'de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz" notunu düşmüştü.

Yılbaşı öncesi aynada çektiği fotoğrafını da paylaşan Erken, gönderisine; "Eskiden her yılbaşında özenirdim, süslenirdim, bir mutluluk gelirdi durup dururken, aylar öncesinden planlar yapardım. Bu pandemi falan psikoloji de bırakmadı. Hiçbir şey içimden gelmiyor ne acayip. Hakkımı Dubai'ye saklıyorum. Bu yıla da böyle giriyoruz nasip" ifadelerini not düşmüştü.

MİLLİYET

Editör: TE Bilişim