Sinema perdesinin 2016 yılı filmleri açısından hayli fırtınalı günler yaşayacağı konusunda her otorite hem fikir. Özellikle de sene içerisinde vizyona giren Annemin Yarası gişe bakımından senenin en kaliteli yerli sineması olmaya aday. Özellikle de Ozan Güven, Meryem Uzerli ve Bora Akkaş gibi kaliteli isimlerin bir arada toplanarak yönetmen Ozan Açıktan önderliğinde bir hayli kaliteli sinema kurgusallığı çıkarması, her sahnenin ve savaş denilen olgunun sistematik bir şekilde öyküleştirilmesini sağlamaktadır. Onun dışında da 2016 Filmleri bakımından yerli sinema ile yazımıza devam edelim. Yerli sinema filmlerinde bu yıl Annemin Yarası’ nın yanı sıra Animasyon açısından da devrimi yaşatan bir yapım ile karşı karşıya geldik. Kötü Kedi Şerafettin. Seneler boyunca karikatür dergilerinin vazgeçilmez ve en bıçkın tekir kedisi olan Şerafettin’ in ilk sinema macerası gerçekten de eğlenceli anları beraberinde getirdiği kadar son zamanların en kaliteli animasyon filmi olmayı da başarmıştır. Özellikle de filmin derinlemesine yapılan İstanbul betiminin sağlam bir profesyonellikle şekillendiğini söylememiz mümkün. Tüm bunların yanında komedi açısından Osman Pazarlama ve İftarlık Gazoz’ un dikkat çektiği bir senedeyiz. Öyle ki İftarlık Gazoz; yönetmen Yüksel Aksu’ nun Cem Yılmaz ile ilk ortaklığında ortaya çıkarmış olduğu sağlam bir komedi – drama özelliğini de taşımaktadır. Tüm bunlarla birlikte sinema perdesi ile online hd film izle alanlarının 2016 yılı filmleri bakımından daha da kaliteli yapımlara misafirlik edeceğini söylemek isteriz. Özellikle de çizgi roman uyarlamalarının zirve noktasına ulaşacağı bir sinema yılı varsa eğer; o şüphesiz ki 2016 olacaktır. Öyle ki sinema tarihinde ilk buluşma; Batman ile Süperman: Adaletin Şafağı filmi bu olgunun başlıca kanıtlarından biri olmaktadır.
Şubat ayı içerisinde hd film izle özelliği ile vizyona girmiş olan Deadpool; kısa zaman dilimi içerisinde ve 18 yaş sınırına rağmen pek çok kesin tarafından büyük bir hayranlıkla izlendi. Özellikle de Marvel çizgi roman evreninde dördüncü boyutu aşmayı başaran ender kahramanlardan olan Deadpool; X- Men’ in spin – off karakterlerinden birisi olmaktadır. uzun süre boyunca yapım aşamaları açısından sıkıntılar yaşayan ve çekilip çekilmeyeceği konusunda merak uyandıran filmin vizyon ile buluşması pek çok çizgi roman hayranını da memnun etmeyi başardı. Diğer kahramanların aksine kahraman olmayı reddeden ve küfürbaz, şiddete düşkün başı boş bir mizaca sahip olan Deadpool’ un elde etmiş olduğu bu popülerlik ikinci filmin hazırlıklarına şimdiden başlamasını sağlamaktadır. Bunun dışında ise sinema evrenleri bakımından Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin de 2016 yılı filmleri içerisinde en başarılı hd film izle seçeneği olacağını söylememiz mümkün olabilir. Tüm bunların yanında sinema filmlerinin sadece yerli ya da fantastik aksiyon değil, genel anlamda her kesime hitap edebilecek yapımları da içerisinde bulundurduğunu söylemek isteriz.
Son olarak online Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ile evdeki sinema atmosferinizin keyfini de doyasıya çıkarmanıza vesile olacak birbirinden farklı yapımların HDFilmizle. Gen . Tr üzerinden ulaşabileceğinizi söylemek isteriz. Özellikle de sinema siteleri arasından kaliteli vizyon seçkileri ve farklı üslubu ile kendisini ayırmayı başaran bu sitenin sunduğu sinema dünyaları içerisine kendinizi bırakarak gönül rahatlığı ile filminizi izleyebilirsiniz. Her daim sinemanın büyülü mucizesini unutmadan izleme imkanı bulacağınız bu yapımlar sayesinde sizler gündelik hayatın sıkıntılı anlarından rahatlıkla uzaklaşabilecek ve bu sayede de sinema ile nefes almanın ne demek olduğunu fark etmiş olacaksınız. Hepinize iyi seyirler dileriz...
 
Editör: TE Bilişim