Kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği Manisa Kitap Fuarı bu yıl kapılarını dördüncü kez ziyaretçilerine açacak. Çok sayıda yayınevi ve birçok ünlü yazarın Manisalı kitapseverlerle buluşacağı etkinlik 1-10 Ekim tarihleri arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 
Fuar boyunca ünlü yazar ve çizerler imza günlerinde kitapseverlerle bir araya gelecek.  
Kendilerini ifade etme platformları sınırlı olan Manisalı yazarlar da Manisa Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşma imkanı bulacak.

Yazarlar, bir yandan okuyucularıyla kucaklaşırken, bir yandan da eserlerini tanıtma ve büyük yayınevleriyle bağlantı kurma fırsatını yakalayacak.

Fuar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının, oda ve birliklerin, meslek örgütlerinin, kadın dernekleri ve kadın kooperatiflerinin ilgisiyle kültür şölenine dönüşecek.

10 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak olan Manisa 4. Kitap Fuarı, saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

KİTAPLARINI İMZALAYACAK

Yazar Zeynep Çolakoğlu, 9 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Fuar Merkezi'nde okuyucuyla buluşacak. Zeynep Çolakoğlu, saat 16.00'da kitaplarını imzalayacak.

Editör: TE Bilişim