Manisa 4. Kitap Fuarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde devam ediyor. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü fuara büyük destek veriyor. Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, kitapseverlerle buluştu. Stantları tek tek ziyaret eden Mustafa Dikici, Manisalı yazarlarla da sohbet etme imkanı buldu. 

HER YIL DAHA İYİSİ…  
Kitap Fuarı'ndan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Dikici, SNS Fuarcılık'a, Manisalıları Kitap Fuarı'yla buluşturdukları için teşekkür etti. Şehrin kültürel faaliyetlere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Dikici, "Öncelikle organize edenlerin eline sağlık diyorum. Çünkü bizim okullarımız, biliyorsunuz öğrencilerimizle birlikte kitap, kütüphane bizim için önemli olaylardır. Tabi özellikle 2019'da burada birlikte fuar yapmıştık, çok iyi hatırlıyorum. 2020'de salgın süreciyle birlikte ara verildi. 2021'de yine güzel bir fuar açıldı. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha organize, daha güzel bir şekilde açılışıyla birlikte güzel fuarlar düzenlenir diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Manisa'mızın yerel yazarları da buradalar. Bende kendileriyle sohbet etmek imkanı buldum. Sayılarının artmasını, önümüzdeki yıllarda daha kalabalık fuarların düzenlenmesini temenni ediyorum" dedi.
Mustafa Dikici, yazarlardan imzalı kitaplarını aldı, fuara desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi. 
Katılımcı firmalar ve yazarlar da verdiği destekten ve duyarlı duruşundan dolayı Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’ye teşekkür ettiler.  
10 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak olan Manisa 4. Kitap Fuarı, saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Editör: TE Bilişim