Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) tiyatro kulübü tarafından hazırlanan, Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezinin yeni okul projesine destek amaçlı hazırladıkları 'Torbalar Gözaltı' isimli tiyatro oyunu coşkulu bir kalabalık önünde sahnelendi. Tiyatro oyununu; Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin, Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi Müdürü Mehmet Yenir, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Gençlerin kendilerinin yazıp, kendilerinin oynadığı ve skeçler halinde sahneledikleri oyun izleyicileri kahkahaya boğdu. Oyun sonunda izleyiciler gençleri ayakta alkışladı. Oyun sonunda Başkan Şirin, oyunculara çiçek takdim ederek tebrik etti.

Merkez Müdürü Mehmet Yenir, Belediye Başkanı Şirin'in kendilerine birçok konuda destek olduğunu belirterek, tiyatro kulübü öğrencilerinin yapmayı hedefleri yeni okul projesine destek olmak için tiyatro oyunu sahnelemesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Şirin ise, merkezin yapacakları tüm çalışmalara ellerinden geldiği kadar destek olacaklarının sözünü verdi.

Başkan Şirin daha sonra, oyuncuları tebrik ederek teşekkür belgesi sundu. Tiyatro oyunundan elde edilen gelirin, merkezin hayata geçireceği yeni okul projesi için bağışlanacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim