Bu yıl 4'üncü kez kapılarını ziyaretçilerine açan Manisa Kitap Fuarı'nda son gün heyecanı yaşanıyor. Kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği fuarda, son günde de çok sayıda yayınevi ve birçok ünlü yazar Manisalı kitapseverlerle buluşuyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda, ünlü yazar ve çizerler söyleşi ve imza günlerinde kitapseverlerle bir araya geliyor. 

Kendilerini ifade etme platformları sınırlı olan Manisalı yazarlar da Manisa Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşma imkanı buluyor.

Yazarlar, bir yandan okuyucularıyla kucaklaşırken, bir yandan da eserlerini tanıtma ve büyük yayınevleriyle bağlantı kurma fırsatını yakalıyor.

Fuar bu yıl da çeşitli sivil toplum kuruluşlarının, oda ve birliklerin, meslek örgütlerinin, kadın dernekleri ve kadın kooperatiflerinin ilgisiyle kültür şölenine dönüştü.

Baran Aksan kitabını imzaladı

Fuar Merkezi'nde Baran Aksan, Lithodora isimli şiir kitabını imzaladı. 

Kitap Fuarı'na katıldığı için mutlu olduğunu kaydeden Baran Aksan, ilk kitabı Lithodora'yı anlattı. 16 yaşında bir lise öğrencisi olan Aksan, yakın zamanda öykü kitabı çıkarmayı planladığını söyledi.

Baran Aksan, "Lithodora, genel olarak bu zamana kadar yazdığım birçok şiirden oluşan bir kitabım oldu. Çocukluk yıllarımdan beri yazıyorum. Bu zamana kadar yazdıklarım arasından bir derleme oldu. Kitapta romantik, duyarlılık dolu toplumsal şiirler, duygusal, iç açıcı dizelerim yer aldı" dedi.

Editör: TE Bilişim