AK Parti 22. 23. ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sarıgöl ilçesinden sonra, memleketi Kula’ya gelerek istişarelerde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Sarıgöl ilçesinde istişarelerde bulunan Hüseyin Tanrıverdi, Sarıgöl’den ayrıldıktan sonra AK Parti Kula ilçe Teşkilatını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililer ile parti binasında istişarelerde bulunan Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Kula ilçe teşkilatının seçim çalışmaları hakkında bilgiler edindi.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde, AK Parti’nin tek başına iktidara gelmek için çalıştıklarını ifade eden Tanrıverdi, "1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlere, 13 yıldır olduğu gibi hizmet aşkına iktidar partisi olmak için çalışıyoruz. 7 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde küçük bir yol kazasının ardından, hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her seçimde olduğu gibi Kula, Manisa ilçeleri arasında AK Parti’nin en yüksek oy oranının olduğu parti olarak sandıklardan çıkacağına inanıyoruz. Seçim gününe kadar da gayret gösterip yılmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.


Karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyaretten sonra Tanrıverdi Kula’dan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim