Antalya’nın Alanya ilçesinde Happy Elegant Otel'in sahibi ve Mahmutlar Otelciler Derneği (MODER) Başkanı Ekrem Er, eşi Saliha Er, oğlu Ersin Er ile kızı Semra Er, trafik kazasında hayatlarını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Aksu ilçesinde bir kamyon ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, bugün saat 09.00 sularında Antalya-Isparta Karayolu'nun 3. kilometresinde meydana geldi. 32 yaşındaki Ersin Er, O7 N 1954 plakalı midibüsü ile annesi Saliha Er (61), babası Ekrem Er (61) ve kız kardeşi Semra Er'le (37) birlikte sabah saatlerinde Alanya'dan Kula’ya  doğru yola çıktı. Yolun 3. kilometresinde Ersin Er idaresindeki midibüs, karşı yönden gelen bir pazarlama şirketine ait Cemil D., yönetimindeki 34 FU 1879 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada her iki aracın sürücü bölümleri hurdaya dönerken, kamyon sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye tarafından çıkarıldı. Cemil D. yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kazada Ersin Er, Ekrem Er ve Semra Er olay yerinde, anne Saliha Er ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kaza yerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polisin çalışmasını tamamlamasının ardından midibüsteki cansız bedenler cenaze aracına alınarak otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

CENAZELER EŞMEDE TOPRAĞA VERİLECEK

Cenazelerin bugün Uşak iline bağlı Eşme ilçesinde İkindi namazına mütakip toprağa verileceği öğrenilirken, turizmci Ekrem Er'in yanı sıra eşi, kızı ve oğlunun vefatı Alanya'da büyük üzüntüye sebep oldu, Er Ailesi'nin sevenleri ve dostları sosyal medyadan üzüntülerini bildiren mesajlar paylaştı.

Editör: TE Bilişim