Çelenk koyma törenine Kula Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, daire amirleri, mali müşavir ve muhasebeciler katıldı. Törenin ardından Kurtuluş ve kurum personeli, Kaymakam Murat Güven’i ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, Vergi Haftası'nda yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Vergi Haftası dolayısıyla mülki amirleri, esnaf ve kurum temsilcilerini ziyaret edeceklerini belirten Kurtuluş "Öğrencilerimize, gençlerimize, çocuklarımıza vergi bilincinin yerleştirilmesi, sağlıklı bir vergi bilinci oluşturulması, mükelleflerin vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının arttırılması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, vergi dairesi ile mükellefler arasında sağlam ve güvenilir temellere dayalı ilişkiler sağlamak amacıyla Vergi Haftası'nın 1990 yılından bu yana kutlanmaktadır" dedi.
Kula Kaymakamı Murat Güven ise vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu ifade etti. Güven, şöyle konuştu: "İş sahibi olmak, çalışabilmek, satabilmek, bunları hepsi güzel şeyler. Bunların vergilerini vermekte bir o kadar güzel olsa gerek. Sizlerde devletin temsilcileri olarak vergileri toplamakla görevli kişiler olarak görev yapıyorsunuz. İlçemizde yaşayan esnafımızın devletimize önemli katkılarda bulunduğunu görüyoruz. Esnaf, sanayici, üreticiler sıkıntıları olmasına rağmen kazançlarından devlete olan vergilerini ödemeye çalışıyor. Bu anlamda hem o vergileri veren değerli esnafımıza, üreticimize sanayicimize, çiftçimize kısacası herkese, kamu personeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bunları toparlama görevini başarıyla yürüten vergi dairesi çalışanlarına da teşekkür ediyorum." 

Editör: TE Bilişim