Seçimlere bir haftadan az süre kalırken MHP Manisa 2. Milletvekili Adayı Nurullah Savaş’ın bugünkü durağı Kula oldu. Gittiği her ilçede yoğun ilgi ile karşılanan Savaş, Kula Küçük Sanayi Sitesi’nde de vatandaşın ilgi odağıydı. Esnafın sorunlarını ve bu sorunlara yönelik eleştirileri de dinleyen Savaş, 24 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından açıklanan Seçim Taahhütnamesinde esnafa yönelik önemli müjdelerin olduğunu ifade eden MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş sözlerini şu şekilde sürdürdü. “24 Haziran ülkemiz için çok önemli bir tarih. Güçlü MHP, Güçlü Türkiye için bu tarih bir milat. Cumhur İttifakı ile ülkemiz inşallah daha güzel günlere kavuşacak. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de açıkladığı gibi MHP İktidarında artık esnafımızın yapacağı makine teçhizatından KDV alınmayacak. Vergisini düzgün ödeyen mükelleflere indirimler uygulanacak. Vergi yükü ciddi şekilde hafifletilecek. Yeni işyeri açacak olanlara vergi muafiyetleri uygulanacak. Kısacası esnafımızı ve ülkemizi güzel günler bekliyor” dedi.
MHP Milletvekili Adayı Nurullah Savaş’a ziyaretleri sırasında MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’da eşlik ettiler.

Editör: TE Bilişim