Antalya'nın Aksu ilçesinde bir kamyon ile midibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden Er ailesi toprağa verildi.

Kula’lı Derici iş adamı Alim Er’in abisi Ekrem Er, eşi Saliha Er, oğlu Ersin Er ve kızı Semra Er, Antalya’nın Aksu ilçesinde bir kamyon ile kafa kafaya çarpışması sonucu hayatlarını kaybetmişti. Er ailesinin cenazeleri, Uşak’ın Eşme ilçesi Yahya Kalak camiinde kılınan cenaze namazının ardından Eşme Kabristanlığında toprağa verildi. Düzenlenen cenaze törenine Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’lı esnaflar ve Alim Er’in arkadaşları, Antalya’dan Er ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya-Isparta Karayolu'nun 3. kilometresinde meydana geldi. 32 yaşındaki Ersin Er, O7 N 1954 plakalı midibüsü ile annesi Saliha Er (61), babası Ekrem Er (61) ve kız kardeşi Semra Er'le (37) birlikte sabah saatlerinde Alanya'dan Kula’ya  doğru yola çıktı. Yolun 3. kilometresinde Ersin Er idaresindeki midibüs, karşı yönden gelen bir pazarlama şirketine ait Cemil D., yönetimindeki 34 FU 1879 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.  Çarpışmanın etkisiyle Kulalı işadamı Alim Er’in abisi Ekrem Er, eşi Saliha Er, oğlu Ersin Er ve kızı Semra Er hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden Er ailesinin, hafta sonu Kula’da düzenlenecek olan nişan törenine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.

Editör: TE Bilişim