Kula İlçesinin tarihi, kültürel, mimarı ve doğal güzelliklerini de içine katarak fotoğrafın görsel gücü ile tanıtmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Katakekaumene Fotoğraf Yarışmasına” amatör ve profesyonel fotoğrafçılar yoğun ilgi gösteriyor. İlçeyi farklı kılan saymakla bitirilemeyecek özellikte fotoğrafın yer aldığı yarışmada, başvurular 8 Ocak 2016 tarihinde son bulacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Katakekaumene Fotoğraf Yarışması”, 7’den 70’e çok sayıda amatör ve profesyonel fotoğrafçı tarafından yoğun ilgi görüyor. Kula İlçesinin tarihi, kültürel, mimari ve doğal güzelliklerini fotoğraflayarak ölümsüzleştirilecek olan fotoğrafçılar, Türkiye'nin ilk ve tek tescilli Avrupa ve UNESCO Jeoparklar ağına 2013 yılında dahil olan Kula Jeoparkı ve ilçeyi farklı kılan saymakla bitirilemeyecek özelliği de gözler önüne serecek. 8 Ocak 2016 tarihinde başvuruların son bulacağı yarışmada, çok sayıda fotoğrafçı ilçenin karakteristik özelliklerini ortaya çıkarmak ve ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini de fotoğraflayabilmek için Kula’yı ziyaret ediyor.

İşte Ödüller

Amatör ve profesyonel onlarca fotoğrafçıların eserleriyle yer aldığı yarışmada, dereceye giren yarışmacılar da ödüllendirilecek.

1.’lik ödülü: 7.500 TL

2.’lik ödülü: 3.000 TL

3.’lük ödülü: 1.500 TL

Mansiyon  ödülü: (10 adet)   500 TL

Sergileme: Jürinin uygun gördüğü sayıda 100 TL ödül verilecektir.

 

Editör: TE Bilişim