Manisa’nın Kula ilçesindeki avukatlar, 9 Ekim tarihinde Ankara’da meydana gelen terör olayı nedeniyle terörü lanetleyerek saat 10.04’te bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Kula Yunus Emre Kent Meydanında toplanan avukatlar adına açıklamayı Manisa Barosu Kula Temsilcisi Av. Mustafa Otçu gerçekleştirdi. Açıklama öncesinde Manisa Barosu tarafından alınan karar gereği patlamanın olduğu saat 10.04’ü gösterdiğinde Av. Uygar Coşkun ve hayatını kaybeden vatandaşlar tarafından Kulalı avukatlar bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından Ankara’da yaşanan terör olayında meslektaşları olan Avukat Uygar Coşkun’un da aralarında bulunduğu 97 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı dolayısıyla terörü lanetleyen Manisa Barosu Kula Temsilcisi Av. Mustafa Otçu, "9 Ekim Cumartesi günü emek, barış ve demokrasi mitinginde Ankara’da yaşanan bombalı terör eyleminde yaşamını kaybeden meslektaşımız Avukat Uygar Coşkun ve yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere, yakınları ve ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörist saldırılar nereden ve nasıl gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz. Sorumluların biran önce ortaya çıkarılmasını başta hükümet olmak üzere yetkililerden talep ediyoruz. Terörü lanetliyoruz ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim