Batman-Kozluk karayolu Samanyolu köyü mevkiinde teröristler tarafından menfeze yerleştirilen bombanın zırhlı aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Batman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Nedim Erbay şehit oldu.

Acı haberi alan anne Hasibe Erbay (79) ve Baba Halil İbrahim Erbay fenalaşarak Kula Devlet hastanesine kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Alzheimer hastası olan ve konuşmakta zorluk çeken şehit annesi Hasibe Erbay'ın doktorlara, "Ben iyiyim. Oğlumu bekliyorum" dediği öğrenildi.

Baba Halil İbrahim Erbay tansiyon hastası olduğu için tedavi altına alınarak gözlem altında tutuluyor. Baba Erbay, ağlayarak, üzgün olduğunu belirtti. Baba Erbay, "Allah diyorum başka bir şey diyemiyorum" diyerek isyan etti.

Şehidin anne ve babası Kula Devlet Hastanesinde görevli doktor ve sağlık personeli tarafından sürekli olarak gözlem altında tutuluyor. Kula Devlet Hastanesi Başhakemi Vahit Demir şehit anne ve babasının sağlık durumlarının iyiye gittiğini belirtti.

Dr. Demir, tansiyon ve kalp hastası olan baba Erbay'ın oğlunun şehadet haberini almasının ardından tansiyonun yükseldiğini söyledi. 

Editör: TE Bilişim