Köprübaşı Belediyesi'ne ait Ege Yüzme Havuzu Tesisleri'nin bulunduğu noktaya inşaa edilecek olan Ege Yüzme Havuzu Sosyal Tesisleri Projesi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından onaylandığını belirten Belediye Başkanı Regaip Topuz, mutlu haberi sosyal medya hesapları üzerinden Köprübaşı halkı ile paylaştı.
Belediye Başkanı Regaip TOPUZ proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,”Ege Yüzme Havuzu Sosyal Tesisleri Projemiz kapsamında Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Restorant, Kafeterya ve Konaklama Alanı gibi etkinlik alanlarını ilçemize kazandıracağız. İlçemizde sosyal aktive alanı neredeyse yok denecek kadar az. Tabiki bizim projemizde hemşerilerimizin talepleride etkili oldu. Bu proje Köprübaşımız gelişim, ilerleme ve büyüme yolunda önemli kilometre taşlarından birisi olacak”dedi.

 “Kasapoğlu'ndan spor malzemesi desteği”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmeler neticesinde Köprübaşı İlçesi’ndeki eğitim kurumları için spor malzemesi desteği talebinde de bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Regaip Topuz,”Bakanımız ilçemize verdiği önemi isteklerimizi geri çevirmeyerek bir kez daha gösterdi. Forma, Futbol, Voleybol ve Basketbol Toplarından oluşan spor malzemesi paketi elimize ulaştı. Bizlerde okulların açılması ile  Sayın Bakanımızın selamlarıyla birlikte genç kardeşlerimize teslim edeceğiz”dedi.

“Köprübaşı sağlık için pedal çevirecek”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun hediyeleri arasında 50 adette bisikletin  bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Regaip Topuz ,”İlçe Kaymakamlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz ile Köprübaşı Belediyesi olarak koordinasyonlu bir şekilde yürüteceğimiz projemizde bisiklet yolu ve hareket alanı için gerekli incelemeleri gerçekleştirdik ve yapılması gereken çalışmalar içinde startı verdik. Ayrıca halkımız bu hizmetimizden ücretsiz bir şekilde yararlanacak”
 
“Bakanımıza hemşerilerim adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”

Belediye Başkanı Regaip Topuz "Böylesine güzel bir projeyi ilçemize kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Projemizi hazırlayıp Sayın Bakan'ımızın kapısını çaldık ve sunumumuzu gerçekleştirdik. İncelemeleri gerçekleştiren Sayın Bakanı'mız projemizi onayladı ve çalışmaların en kısa sürede başlamasına adına gerekli talimatları verdi. Projemizin onaylanmasının ardından bu müjdeli haberi halkımız ile paylaştık ve güzel tepkiler aldık. Buradan bir kez daha bizleri özlemle karşılayan ve konuk eden Bakanımıza tüm hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi. 

 

Editör: TE Bilişim