MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü içme suyu arıtma çalışmalarıyla daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Köprübaşı’nın Bozburun Mahallesi’nde 66 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve saatte11 ton suyu arıtacak olan tesisteki çalışmalar hızla sürüyor.İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile mahalleye ulaşan suyun niteliği ve kalitesi artmış olacak. Tesisin faaliyete geçmesi ile arıtılacak olan su sayesinde mahalle sakinleri daha kaliteli suya kavuşmuş olacak.  MASKİ İlçe Sorumlusu Enver Çetin de çalışmaların sürdüğü tesiste incelemelerde bulundu.

“Mahallemizdeki çalışmalardan memnunuz”

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün sürdürdüğü içme suyu arıtma tesisi çalışmalarından, Mahalle Muhtarı Ahmet Gürcan mahalleli olarak memnun olduklarını belirtti. Muhtar Gürcan, “Mahallemizdeki çalışmalardan çok memnunuz. Cengiz Başkanıma teşekkür ederim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Başkanımız Cengiz Bey’e saygılarımı sunarım. Allah razı olsun” dedi.

Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, il genelinde vatandaşlara daha kaliteli suya kavuşturmak için içme suyu tesislerinin yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Açabay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli yaşam sunmak için ekiplerimiz var gücüyle çalışmaya devam ediyorlar. Köprübaşı ilçemizin Bozburun Mahallesi sakinlerine daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu tüketmeleri için mahallemize içme suyu arıtma tesisi inşa ediyoruz.  Bu tesis sayesinde mahalle sakinleri hak ettikleri kaliteye kavuşmuş olacak” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim