İki yıl önce geçirdiği bir kaza sonrası burnunda oluşan eğrilik ve nefes almada yaşadığı zorluk şikayeti ile Kırkağaç Devlet Hastanesine gelen İzmirli hasta Halil Can Yurdakul’un imdadına Op. Dr. Onur Gündoğan yetişti. Kırkağaç Devlet Hastanesinde ameliyata alınan 21 yaşındaki Halil Can Yurdakul’un burnuna estetik ameliyat yapıldı. 
Ameliyat sonrası açıklama yapan Op. Dr Onur Gündoğan, "Yaklaşık 1 aydır Kırkağaç Devlet Hastanesinde görev yapmaktayım. Hastanemizin imkanları ölçüsünde ameliyatlarımızı yapmaya başladık. 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasında burnunda eğrilik oluşan hastamıza bir estetik ameliyatı gerçekleştirdik. Yaklaşık 2,5 saat süren operasyon ile burnundaki eğriliği ve şekil bozukluğunu düzelttik. Hastamızın durumu gayet iyi. Bu ameliyat Kırkağaç’ta ilk defa yapılan bir ameliyat oldu. Hem kendi adıma hem de Kırkağaç halkı adına çok mutluyum. Hastamıza geçmiş olsun diyorum ve bu tip sıkıntısı olan hastalarımızı da hastanemize bekliyorum." dedi.
Yeniden sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Halil Can Yurdakul ise, "Doktorumuza güvendiğim için ameliyat olmak istedim ve İzmir’den kalkıp Kırkağaç’a geldim. Bu zorlu ameliyatı başarıyla atlatmış bulunmaktayım. Mutluyum ve kendimi çok iyi hissediyorum" diyerek Gündoğan'a teşekkür etti.
Kırkağaç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Münger ise "Göreve yeni başlayan Op.Dr. Onur Gündoğan hastanemizde önemli bir eksiği kapattı. Estetik ameliyat gibi önemli bir ameliyat gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim