Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç ilçesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bozulan yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda parke taşı çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalarla birlikte mahallenin alt yapısı ve üst yapısı yenilendi.
Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde asfalt çalışmalarının yanı sıra parke taşı döşeme çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda da ekiplerimiz Kırkağaç Kuyucak Mahallesinde alt yapı çalışmasıyla bozulan 10 bin metrekarelik alanda parke taşı döşediler. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallenin altı da üstü de yenilenmiş oldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Muhtardan Başkan Ergün’e teşekkür

Çalışmalar için teşekkür eden Kuyucak Mahallesi Muhtarı Mevlüt Demirci, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. MASKİ mahallemizin alt yapısını yaptı. Fen İşleri Daire Başkanlığı da çalışmalar sonrası bozulan yolda kilit parke taşı yaptı. Mahallemiz gerçekten çok güzel oldu. Tekrar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak: iha