Haber: SERKAN ÖZCAN

Manisa’nun Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesinde birlikte sokakta oynayan 12 yaşındaki Efe Alış ve Uğur Der kabolmuştu. Kayıp iki arkadaş Magnesia AVM önünde bulundu.  

Dün akşam saat 17:00 sularında meydana gelen kaybolma olayı polisi harekete geçirdi. Çağatay Ortaokulu 6. Sınıf öğrenci olan ve aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki Efe Alış ve Uğur Der, akşam saatlerinde evlerine yakın sokakta oynamaya çıktı. Saatler 17’yi gösterdiğinde aniden ortalıklardan kayboldular. Efe’nin annesi ve Uğur’un babası çocuklarının eve dönmemeleri üzerine durumu hemen polise bildirdi.Diğer taraftan her iki çocuğun aileleri de kaybolan evlatlarının bulmak için seferber oldu.

Çocuklardan sevindiren haber akşam saat 00:00 sularında geldi.  Kayıp iki çocuk Magnesia AVM civarında bulundu. Sağlık durumları iyi.

Uğur Der’in ağabeyi, Serkan Özcan’ın kamerasına son durumla ilgili açıklamada bulundu. Saat 16’dan veri aradıkları iki çocuğu sağ salim bulduklarını ifade eden ağabey, destek veren herkse teşekkrü etti.

Bulunan çocuklar ailelerine teslim edildi.