Doğaseverlerin heyecanla beklediği Kamp, Karavan, Outdoor Festivali GitFest, 2 Temmuz Cuma günü başlıyor. 3 gün sürecek festivalde macera tutkunları İzmir'in Urla ilçesinde buluşacak. 65 dönümlük festival alanının 5 dönümlük kısmında kamp, karavan, outdoor malzemeleri ve firma stantları yer alacak. Macera tutkunları, kamp için aradığı bütün malzemeleri burada bulabilecekler. SNS Fuarcılık tarafından organize edilen festivalde çok sayıda ünlü isim de yer alacak.

Kamp, karavan, stant alanı, outdoor, söyleşiler, atölyeler, yarışmalar ve daha birçok etkinlik yemyeşil alanda doğaseverleri ağırlayacak.

GitFest'te kimler yer alacak?

Amatör ve profesyonel kampçılar için kamp malzeme, ekipman ve aksesuarlarının satışını veya kiralamasını gerçekleştiren firmaların standları, karavan üretimi, satışı, kiralaması yapan firmaların standları, outdoor etkinlikler ve takım oyunları için ürün/hizmet üreten firmaların standları, balıkçılık malzemeleri satan firmaların standları, doğa sporlarına yönelik ürünlerin satışını gerçekleştiren firmaların standları ve sıra dışı gezginler, maceraseverler, youtuberlar, doğa aktivistleri, doğa fotoğrafçıları, doğa sporcuları, seyyah yazarlar, kendi karavanını kendi yapanlar, ülkemizdeki kamp alanlarını ve kamp rotalarını iyi bilenler, deneyimlerini paylaşmak isteyenler GitFest’te olacak.

GitFest'te yapıcak etkinliklerin bazıları şöyle:


Oldies'n Goldies Forever Young Party

3 Temmuz Nihat Sırdar ile 90'lar Kafası

4 Temmuz Melek Mosso
Oldies'n Goldies Forever Young

Sen de GitFest'te yerini al

Keşfetmeye meraklı, farklı deneyimler yaşamak isteyenler doğaya dönüş temasıyla GitFest'te buluşacak. Biletler gitfestival.com ve Biletix'te satışa sunuldu. Festival, 4 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.

GitFest ile ilgili tüm merak ettiğiniz detaylara 0544 744 09 63 numaralı hattı arayarak ulaşabilirsiz.

Editör: TE Bilişim